Cezayir Vizesi başvurularınızda durumunuza uygun en güncel evrak listesini sayfamızda bulabilirsiniz. Sayfamızda, ihtiyacınız olan evrak listesi ve vize ücreti hakkındaki bilgiyi bulabilirsiniz. Sayfamızdan Cezayir Vizesi için hemen başvuruda bulunabilirsiniz.

Turist vizesi

Türk umuma mahsus pasaport sahipleri için:

Gerekli belgeler :

Altı (06) aydan fazla geçerlilik süresi olan pasaport
İki (02) adet doldurulmuş, tarihli ve imzalı TR başvuru formu
İki (02) adet vesikalık resim (3 cm x 3,5 cm), yeni çekilmiş ve aynı (her bir resim bir forma yapıştırılacaktır)
3 aylık süreyi geçmemiş otel rezervasyon belgesi veya belediye onaylı Cezayir’den bir şahıs tarafından gönderilmiş davetiye (aslı)
Seyahat boyunca yeterli gelir belgesi
Gidiş-dönüş uçak bileti ve fotokopisi
(Cezayir’in güney bölgesine gidenler) devlet onaylı seyahat acentesi tarafından verilen belge Vize ücreti


Diğer ülke umuma mahsus pasaport sahipleri için :

Gerekli belgeler :
Altı (06) aydan fazla geçerlilik süresi olan pasaport
İki (02) adet doldurulmuş, tarihli ve imzalı TR başvuru formu
İki (02) adet vesikalık resim (3 cm x 3,5 cm), yeni çekilmiş ve aynı (her bir resim bir forma yapıştırılacaktır)
Türkiye ikamet izni ve fotokopisi
3 aylık süreyi geçmemiş otel rezervasyon belgesi veya belediye onaylı Cezayir’den bir şahıs tarafından gönderilmiş davetiye (aslı)
Seyahat boyunca yeterli gelir belgesi
Gidiş-dönüş uçak bileti ve fotokopisi
(Cezayir’in güney bölgesine gidenler) devlet onaylı seyahat acentesi tarafından verilen belge Vize ücreti başvuru yapan vatandaşın uyruğuna göre değişkendir


Shengen Ülkeleri umuma mahsus pasaport sahipleri için :

Gerekli belgeler :

Altı (06) aydan fazla geçerlilik süresi olan pasaport
İki (02) adet doldurulmuş, tarihli ve imzalı TR başvuru formu
İki (02) adet vesikalık resim (3 cm x 3,5 cm), yeni çekilmiş ve aynı (her bir resim bir forma yapıştırılacaktır)
Türkiye ikamet izni ve fotokopisi
Sağlık, acil ve/veya hastane tedavi sebeplerinden dolayı geri dönüş masraflarını karşılayan bir seyahat sağlık sigortası poliçesi. Geçerlilik süresi istenen vize süresiyle aynı olmalıdır (bazı ülkeler için karşılıklılık çerçevesinde) 3 aylık süreyi geçmemiş otel rezervasyon belgesi veya belediye onaylı Cezayir’den bir şahıs tarafından gönderilmiş davetiye (aslı)
Seyahat boyunca yeterli gelir belgesi
Gidiş-dönüş uçak bileti ve fotokopisi
(Cezayir’in güney bölgesine gidenler) devlet onaylı seyahat acentesi tarafından verilen belge
Vize ücreti başvuru yapan vatandaşın uyruğuna göre değişkendir


Vize Adresim üzerinden tüm vize başvurularınızı güvenli, kolayca ve hızlı olarak yapabilirsiniz. Vize başvuru sürecinizdeki tüm aşamaları takip edin ve kısa süre içerisinde vizenizi alın.